otrdiena, 2012. gada 1. maijs

Latvijas lakrosa čempionāta trešais sabraukums Jelgavā

Pirmajā spēlē tikās abas Kurzemes komandas, LK „Libava” un LK „Druvas Dinamīts”. Pārbaudes spēlēs Liepājā, 8,aprīlī, LK „Druvas Dinamīts” par liepājniekiem bija pārāki un scenārijs bija līdzīgs arī spēlei, kas notika jau čempionāta ietvaros – ar rezultātu 16 : 3 Dinamīts uzvarēja lakrosa klubu „Libava”. Liepājniekiem šī bija otrā spēle čempionātā un abās spēlēs rezultatīvākais spēlētājs bijis Matīss Tiļugs, kurš šajā sabraukumā guva 2 vārtus komandas labā. Savukārt, LK „Druvas Dinamīts” rezultatīvākais spēlētājs bija Gatis Zeps ar 4 gūtiem vārtiem.
Otrā spēle risinājās starp diviem galvaspilsētas klubiem, LK „Suņi/LSPA” un LK „Rīga”.  Pirmajos divos periodos abas komandas uzturēja lielisku spēles tempu, tomēr LK „Rīga” aktīvāk darbojās uzbrukumā un izcīnīja 11 vārtus, pirms LK „Suņi/LSPA” komandas spēlētājs guva smagu traumu un diemžēl spēli nevarēja turpināt. LK „Suņi/LSPA” klubs tā arī neizdarīja nevienu rezultatīvu metienu, zaudējot LK „Rīga”  ar 0 : 11. Rezultatīvākais LK „Rīga” spēlētājs bija Māris Melders ar 3 gūtiem vārtiem un 1 rezultatīvu piespēli.
Dienas pēdējā spēle notika starp LK „Mītava” un LK „Valmieras Puikas”. Lai gan abas komandas līdzvērtīgi cīnījās par paceltajām bumbām, mājinieku sastāva pieredzējušie spēlētāji parūpējās par sava kluba uzvaru ar rezultātu 15 : 2. Jelgavnieku rezultatīvākais spēlētājs šoreiz bija Aigars Grinbergs ar 4 vārtu guvumu, toties Kārlis Kļaviņš un Artūrs Kaurovs katrs vienus vārtus guva LK „Valmieras Puikas” komandas labā.
Vēlēsim ātru atlabšanu LK „Suņi/LSPA” komandas biedram un tiekamies Druvā (Saldus nov.) ceturtajā LLČ sabraukumā 13.maijā.

Alīna Lediņa

www.llf.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru