pirmdiena, 2012. gada 20. februāris

Latvijas sieviešu Lakrosa izlase gatavojas Eiropas Čempionātam Amsterdamā 2012

Latvijas sieviešu Lakrosa izlase gatavojas Eiropas Čempionātam Amsterdamā 2012

Eiropas Čempionāts lakrosā 2012 norisināsies Amsterdamā (Nīderlandē) no 20. līdz 30. jūnijam. Čempionātā piedalīsies pavisam 50 izlases, kopējais spēlētāju skaits vairāk kā 2000.
 
Šobrīd Latvijas sieviešu lakrosa izlases kandidātes no četrām Latvijas komandām (SLK Rīga, LSPA/Lady Taxi, LK Mītava, LK Libava) aktīvi apmeklē koptreniņus, kas notiek Latvijas Sporta Pedagoģijas akadēmijā, un gatavojas lielajam izaicinājumam – Eiropas Čempionātam. Treniņus vada trīs treneri: Dins Bahs (SLK Rīga), Jānis Stērninieks (LSPA/Lady Taxi) un Reinis Rozītis (SLK Libava).
 
Pēc izlases kandidātu paziņošanas, spēlētājas turpinās aktīvi gatavoties čempionātam treniņnometnēs jau kā vienota komanda. Lai izveidotu rezultatīvu, pilnībā nobriedušu komandu, kas uzvar gan īstermiņā, gan ilgtermiņā, izlase sadarbosies ar profesionālu vadības kouču, koučinga apmācību un konsultācijas uzņēmumu „Humulus” valdes locekli Ivetu Apini.
 
2011. gadā sieviešu lakrosa izlase piedalījās Austrian Open kausā, kurā ieguva 5. vietu. Pēc Austrian Open tiesnešu atzinuma, Latvijas izlase ir ātrākā un fiziski spēcīgākā izlase, kā arī komanda ar vislielāko potenciālu. Arī šogad izlasei ir tālejoši mērķi – iekļūt Eiropas labāko pieciniekā.  
 
 
Kopumā čempionātā piedalīsies 12 sieviešu izlases:
Nīderlande, Vācija, Čehija, Skotija, Velsa, Anglija, Īrija, Šveice, Austrija, Zviedrija, Somija, Latvija.
 
Vairāk informācijas par Eiropas Lakrosa čempionātu varat uzzināt šeit:
http://www.ec12lacrosse.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru