otrdiena, 2012. gada 28. februāris

LNT sporta ziņās arī lakross

LNT sporta ziņu sižets par Latvijas sieviešu izlases gatavošanos 2012. gada Eiropas čempionātam. Šis čempionāts no 2012. gada 20. līdz 30. jūnijam norisināsies Nīderlandes galvaspilsētā Amsterdamā. Tajā pieteikušās 50 izlases un kopējais spēlētāju skaits ir vairāk kā 2000.

Šobrīd Latvijas sieviešu lakrosa izlases kandidātes no četrām Latvijas komandām (SLK Rīga, LSPA/Lady Taxi, LK Mītava, LK Libava) aktīvi apmeklē koptreniņus, kas notiek Latvijas Sporta Pedagoģijas akadēmijā, un gatavojas lielajam izaicinājumam – Eiropas Čempionātam. Treniņus vada trīs treneri: Dins Bahs (SLK Rīga), Jānis Stērninieks (LSPA/Lady Taxi) un Reinis Rozītis (SLK Libava). 

Pēc izlases kandidātu paziņošanas, spēlētājas turpinās aktīvi gatavoties čempionātam treniņnometnēs jau kā vienota komanda. Lai izveidotu rezultatīvu, pilnībā nobriedušu komandu, kas uzvar gan īstermiņā, gan ilgtermiņā, izlase sadarbosies ar profesionālu vadības kouču, koučinga apmācību un konsultācijas uzņēmumu „Humulus” valdes locekli Ivetu Apini. 


Sieviešu izlase ir ambicioza un šogad centīsies sasniegt augsto 5. vietu.


Lai veicas! 


LNT sporta ziņas 28.02.2012




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru